Валидирайте бизнеса си СЕГА

Промотирайте вашия бизнес при нас и споделете своя успех с бъдещи клиенти и партньори!

Бизнес визитка

Създаване и публикуване на бизнес визитка в бизнес каталог. Нека повече хора да научат за вас и вашето начинание.

Стъпка 1.

Подгответе кратко резюме за своя бизнес и запознайте аудиторията със своите услуги и продукти. Добавете своите контакти, уебсайт и телефонен номер, за лесна връзка с вас и компанията ви.

Стъпка 2.

Изброите всички ваши предимства и приоритети във вашата ниша и с какво се открояване от конкурентите си.

Стъпка 3.

Изберете подходящи изображения/снимки и бъдете една крачка пред всички. Бъдете разпознаваеми със своето лого и слоган.

Прессъобщение - Публикация

Публикуване на прессъобщение / новина за бизнеса ви. Увеличете видимостта и присъствието в търсачките, чрез рекламна публикация в нашата платформа.

Изисквания

Без правописни и граматически грешки, размер от 500 до 5000 символа на публикация, не е желателно използването на A.I инстументи за генерация на текстове, Бъдете оригинални и естествени, Просто ни разкажете за своя бизнес, услуга или продукт.

Бизнес визитка - Прессъобщение

Защо да публикувам

Увеличаване на Видимостта:

  • Публикуването в бизнес каталог увеличава видимостта пред клиенти, които активно търсят продукти или услуги във вашата ниша.

SEO подобрения:

  • Присъствието в бизнес каталози подпомага SEO оптимизацията, подобрявайки позициите в търсачките и улеснявайки откриването ви от нови потребители.

Доверие и Лоялност:

  • Споделянето на вашия бизнес/услуга в бизнес каталог подобрява и покачва доверието сред клиентите и формирането на лоялност към вашия бранд.

Обмен на Информация и Опит:

  • Включването в бизнес каталог предоставя възможност за обмен на информация и опит с други предприемачи във вашата област.

Маркетингов Инструмент:

  • Бизнес каталогът е мощен маркетингов инструмент, който ви помага да представите ефективно предимствата и уникалността на вашия бизнес.

Лесен Достъп до Информация:

  • Клиентите лесно могат да намерят информация за вашето предприятие, услугите и контактите ви, улеснявайки процеса на вземане на решение.

Често задавани въпроси

Посетете нашия уебсайт в секция „Добави бизнес„. Пригответе  своята публикация с информация за вашия бизнес и след това потвърдете заявката

Одобрението на бизнес публикацията / пресъобщнието обикновено отнема до 48 часа. Ще получите известие на посочения от вас имейл, след като заявката ви бъде прегледана и одобрена.

При нужда от корекция или обновяване на нова актуална информация свързана с вашия бизнес, иползвайте контактната форма, за да свържите с нас.

Използвайте формата за обратна връзка на уебсайта или пишете на имейла за поддръжка. Нашите агенти са готови да ви помогнат с всички въпроси и затруднения.

За да изтриете бизнес визитката си, влезте в раздел „Добави бизнес“ и се свържете с нас.

Снимките трябва да бъдат с високо качество и да представят вашата дейност ясно.  Препоръчително е да включвате снимки на продукти, услуги и вашия екип.

Участието в бизнес каталога увеличава видимостта на вашия бизнес, подобрява онлайн присъствието и ви свързва с потенциални клиенти и бъдещи бизнес парньори. Това е ефективен начин за реклама и популяризиране на вашия бизнес,

На този етап от разработката и обема на платформата, с неограничен брой за всеки бизнес. Това включва еднократно публикуване на вашата бизнес визитка/публикация за запознаване и представяне на компанията ви пред аудиторията и неограничен брой последващи новини и прессъобщения свързани с услугите и бизнеса ви.

Scroll to Top