На кратко за нас

Нашата история

Нашата история е увлекателно пътешествие от стартъп до признат играч в индустрията. Стремежът ни към качество и иновации винаги е бил в основата на всяка стъпка, която сме предприели. Началото беше скромно, но с преданост и визия създадохме бизнес, който променя правилата на играта.

Нашата история е повече от съвкупност от успехи, тя е пътят, по който постоянно се стремим към висок стандарт в бизнеса. В избора си на бизнес каталог, клиентите извличат редица предимства и иновации, които ги карат да избират нас.

 

Нашата мисия

1. Персонализиран подход:

Различаваме се с индивидуален подход към всеки бизнес, гарантирайки, че публикацията в нашия каталог е напълно адаптирана към уникалните нужди и цели на всеки избрал mybusinessbg.com.

2. Технологични иновации:

Внедряваме последните технологични постижения, предоставяйки на клиентите ни бърз и лесен за редакция и оптимизация подход на техните публикации.

3. Качествени и SEO Оптимизирани:

Нашите публикации са професионално оптимизирани за търсачки, гарантирайки по-голяма видимост в Google и улеснявайки намирането на клиенти от страна на потребителите.

4. Широкo географско прокритие:

Предоставяме широко географско покритие, което позволява на бизнесите да достигнат не само местната, но и глобалната аудитория.

5. Активно участие в нови бизнес общности:

Ние сме активна част от бизнес общността и подкрепяме връзките между предприемачите, предоставяйки платформа за обмен на опит и възможности.
Изборът на нашия бизнес каталог не е просто публикация/визитка – това е шанс за бизнесите да се издигнат над средното ниво и да достигнат до нови върхове в своята индустрия.

моя бизнес каталог

Нашето предложения

Безплатна бизнес визитка

Възползвай се от безплатна бизнес визитка в Mybusinessbg. Запознайте аудиторията на платформата с вашите бизнес начинания и услуги. 

Реклама и онлайн присъствие

Рекламирай своя бранд и бизнес в нашата платформа чрез създаването на интересни блог публикация и споделянето на рекламни материали и новости за вашия бранд. Изберете ни за подобряване и затвържване на вашия онлайн имидж.

PR публикации

Публикуването на PR публикации в Mybusinessbg.com и стратегическо подчертаване на ключови постижения, иновации или успешни истории, PR публикациите създават доверие сред вашата целева аудитория и подчертават вашия принос към обществото и  пазара.

Месечни абонаменти

Вашият месечен абонамент в уеб платформата включва възможност за регулярно публикуване на неограничен брой PR материали, новини и промоции за вашия бранд.Свържи с нас за повече подробности.

Scroll to Top